Milou en Bastiaan uit Boer Zoekt Vrouw BzV 2020
Source
Beeld: KRO-NCRV (fotograaf: Linelle Deunk)

Milou en Bastiaan hebben de camera’s van Boer Zoekt Vrouw verruild voor hun huisgemaakte vlogs. Maar iedere keer inspiratie vinden voor een nieuwe video blijkt makkelijker gezegd dan gedaan!

Milou en Bastiaan

Het fotogenieke koppel uit Boer Zoekt Vrouw 2020 houdt ons regelmatig op de hoogte van het dagelijkse leven op hun boerderij. En daarbij laten Bastiaan en Milou ook de minder romantische kanten van het boerenleven zien. Vorige week plaatsten de tortelduifjes al een video waarin Milou er helemaal doorheen zat na een lange dag aardappels inschuren. En het zware werk van de telers lijkt nu ook zijn weerslag te hebben op de vlogs van de voormalig BzV-deelnemers!


Boer Zoekt Vrouw

Ik heb een vlogdipje”, verzucht Milou in de nieuwste video die het Boer Zoekt Vrouw-stel eerder vandaag op YouTube plaatste. “Het is gewoon heel lastig om dingen te filmen. Vooral omdat ik doordeweeks gewoon aan het werk ben.” Ook haar lover lijkt andere dingen aan zijn hoofd te hebben. “Bastiaan is natuurlijk hartstikke druk. Die heeft ook geen puf om tussendoor die camera te pakken.”

Article continues after the ad

Beterschap

Wat ook niet helpt is dat het nu steeds vroeger donker is, waardoor er in de avonturen ook nog weinig te filmen valt, volgens Milou. Tot overmaat van ramp heeft de vlogger ook nog last van een koortslip. “Heel irrirant”, vat Milou de stemming samen. Aan het eind van de video beloven de Boer Zoekt Vrouw-vloggers echter beterschap. “Volgende week een extra lange vlog!”, belooft boer Bastiaan met een knipoog.