BzV-Milou uit Boer Zoekt Vrouw 2020
Source
Beeld: KRO-NCRV (fotograaf: Linelle Deunk)

De relatie van BzV-sterren Bastiaan en Milou is helaas over, zo bleek gisteren uit de Kerstspecial van Boer zoekt Vrouw. Hoewel we niet precies weten wanneer dit koppel de knoop heeft doorgehakt, blijkt Milou er nog altijd veel moeite mee te hebben.

Article continues after the ad

Eerder vandaag was de realityster al behoorlijk openhartig over de relatiebreuk op haar Instagram. Zo schreef ze: "De liefde was en is er nog steeds, en ohhh wat had ik hiervoor willen vechten. Die liefde was me alles waard geweest." Helaas bleek dat gevoel aan de andere kant niet wederzijds.


'Niet mijn keuze'

Op haar Stories wil de blondine daar nog eens tekst en uitleg over geven. "Voor iedereen die zich afvraagt waarom ik zeg dat ik ervoor had willen vechten: ik had er ook voor willen vechten, maar ik kan niemand dwingen om hetzelfde te doen", reageert een duidelijk aangeslagen Milou. "Nee, het was niet mijn keuze en nee Bastiaan was niet te min voor mij. Ik had mijn leventje zo op willen geven, maar je moet daar wel allebei achterstaan." 

Nare reacties

Ze hoopt dat hiermee een einde komt aan alle nare reacties die anders beweren. "Ik wil dat even duidelijk hebben, want ik weet dat ik echt ergens voor vecht en echt niet zomaar opgeef. Tja, ik moet die comments ook niet lezen. Mensen kennen mij niet." En zo is het!