Fotograaf
Linelle Deunk / Stories @miloumartina
BzV-Milou uit Boer Zoekt Vrouw 2020
Source
Beeld: KRO-NCRV (fotograaf: Linelle Deunk)

Het is inmiddels een goede maand geleden dat we erachter kwamen dat boer Bastiaan en Milou zonder elkaar verder gingen. Hoewel fans nog erg de hoop hadden dat het goed zou komen, blijkt er helaas nog niets te zijn veranderd.

Article continues after the ad

Op Instagram is de blondine behoorlijk openhartig hoe het nu met haar gaat.

Nog altijd veel verdriet

In een post op haar Stories vraagt ze haar volgers naar aannames over haar. Eén van die kijkers neemt de stelling in dat ze 'nog altijd veel verdriet heeft over Bastiaan'. Dat blijkt te kloppen. "I hate to admit it, maar het is waar", aldus de voormalig realityster. Ook 'zijn' hond Luna is sinds de break-up niet meer uit haar gedachtes gegaan. "Enorm", zegt ze op de vraag of ze hem mist. "Ik zag haar laatst even en ze was zo blij om me te zien. Tranen van geluk had ik. Nog altijd mijn lieve meisje." 

 


Weinig kans op verzoening

Fans van Boer zoekt Vrouw hadden helemaal na dit bericht alle hoop dat de twee weer hun weg wel naar elkaar toe zouden vinden, maar die hoop lijkt nu toch de grond in te worden geboord. Milou hoopt er stiekem misschien nog wel op, maar verwacht het namelijk niet meer zo snel. "Massaal sturen jullie mij deze (de aanname dat ze ooit weer samenkomen, red). Als iemand een glazen bol heeft? Er is veel gebeurd de afgelopen tijd. Teveel waarschijnlijk", maakt ze haar fans nu duidelijk. Gelukkig kan ze in deze verdrietige tijden wel terecht bij haar BzV-maatjes.