Milou en Bastiaan uit Boer Zoekt Vrouw BzV 2020

Het Boer zoekt Vrouw-droomkoppel Milou en Bastiaan werd afgelopen weekend even opgeschrikt door hun hond Luna, die je nog wel kent uit de beruchte logeerweek van de boer. Het leek even "goed mis" met de "anders zo levendige" viervoeter.

Article continues after the ad

Het dolgelukkige stel haalt opgelucht adem en is blij dat er achteraf gezien toch niets met Luna aan de hand was. "Raar, maar blij dat ze weer de oude is", blikt Milou terug op Instagram.

Wat was er aan de hand?

Gezien de foto's op haar Insta kan Milou het al supergoed vinden met Bastiaans hond. Dan is het natuurlijk best wel eng als zo'n beest opeens ziek lijkt te zijn. "Zaterdag leek het even goed mis met onze anders zo levendige Luna", beschrijft Milou. "Niet willen eten, de hele dag niet naar buiten willen, moeilijk lopen, zich krabben of op de bank komen lukte bijna niet."

Beter

Luna blaf inmiddels weer als de oude. "Zondagochtend ging het toch weer een stuk beter. Tegen de avond keek ze zelfs m’n ijsje alweer uit m’n handen en rende ze er vrolijk op los.. Alsof er niks aan het handje was!" In de comments doen allerlei hondenbezitters suggesties over wat er misschien met de hond aan de hand was, maar Milou besluit dat ze 'm toch maar even langs de dierenarts brengt. Beterschap!


Foto: Linelle Deunk, KRO-NCRV