Milou en Bastiaan uit Boer Zoekt Vrouw BzV 2020

Milou en Bastiaan uit Boer Zoekt Vrouw hadden dit weekend wat te vieren. Maar dat bleek makkelijker gezegd dan gedaan!

Boer Zoekt Vrouw

In de nieuwste video van de populaire Boer Zoekt Vrouw-vloggers is te zien hoe Milou haar Bastiaan er fijntjes aan herinnert dat ze iets te vieren hebben. “Lievie, weet je welke dag het morgen is?”, vraagt zij. “Zondag?”, gokt Bastiaan. Maar gelukkig valt het kwartje alsnog bij de Zeeuwse landbouwer: “Anniversary, één jaartje!” Maar het nog altijd dolverliefde BzV-koppel ontdekt al snel dat de romantische uitjes niet bepaald voor het oprapen liggen in tijden van een pandemie…


Op de ploeg

Wat wil je voor leuks doen gaan in deze coronatijd?”, vraagt boer Bastiaan aan zijn geliefde. Galant, maar Milou moet het antwoord schuldig blijven: “Geen idee, iets samen doen in ieder geval.” Bastiaans voorstel om een rondje op de ploeg te rijden, kan in ieder geval op weinig enthousiasme rekenen.

Article continues after the ad

Kerstboom

Een ritje naar het tuincentrum is ook nog een optie. Maar aangezien de kerstboom al opgetuigd in de woonkamer staat, heeft dat ook weinig zin. Uiteindelijk kiezen de Boer Zoekt Vrouw-deelnemers voor iets dat in ieder geval nog wel kan: “Een ijsje eten bij de McDrive”, concludeert Milou. En dan zeggen ze nog dat romantiek niet meer van deze tijd is!

Lees hier hoe het ging met Milou en Bastiaan na hun deelname aan Boer Zoekt Vrouw!