Source
KRO-NCRV/Linelle Deunk

Echte liefde gedijt zelfs in Arnemuiden. BZV-boer Bastiaan en zijn vriendin Milou zijn van plan om serieus werk te maken van hun relatie. Door de coronacrisis woonde het stel al praktisch samen, maar binnenkort wordt dat permanent!

RTL Boulevard interviewde het stel, en Milou gaf aan dat ze binnen een jaar toch wel permanent in Zeeland wil verblijven. Op zich geen verrassing, want Bastiaan en Milou zeiden eerder al aan kinderen te denken! Bastiaan moet wél nog even aan de slag, want zijn huis is nog niet helemaal naar Milous zin. Ze wil een beetje een leuke inrichting én een normale badkamer.

Boer Zoekt Vrouw

De liefde tussen Bastiaan en Milou kwam ergens een beetje onverwacht. Milou was een echte globetrotter, en Bastiaans boerderij in Arnemuiden was niet bepaald hip en happening… Ze besloten het tóch te proberen, en al snel zat Milou opgesloten in het Zeeuwse dorp vanwege de coronacrisis (we kennen minstens drie horrorfilms die op vergelijkbare manier beginnen).

Article continues after the ad

Het was dus nogal een sprong in het diepe, maar vooralsnog gaat het enorm goed met Bastiaan en Milou. Het stel was één van de weinige lichtpuntjes van het afgelopen seizoen, dat verder nogal deprimerend was. De twee stralen zó dat mensen op Instagram zich afvragen op Milou misschien al een kindje verwacht… Zo ver is het voorlopig nog niet, maar met een beetje geluk duurt het ook niet enorm lang meer!