BzV-Milou uit Boer Zoekt Vrouw 2020

Milou en Bastiaan uit Boer Zoekt Vrouw zijn nog altijd druk aan het vloggen. En daaruit blijkt dat het leven op de boerderij niet altijd over rozen gaat!

Vandaag is het dierendag. En dat is ook Milou en Bastiaan niet ontgaan! In hun nieuwste vlog die vandaag op YouTube verscheen is het stel uit Boer Zoekt Vrouw lekker aan het ravotten met de honden Loekie en Luna. Maar de vrolijke viervoeters hebben blijkbaar nogal een aparte manier om hun dankbaarheid te tonen. In de video laat de voormalig BZV-deelneemster namelijk een aantal onderbroeken zien die door de honden onder handen zijn genomen!


Nachtelijke strooptocht

Vanochtend kwam ik beneden en ineens zie ik daar een aantal onderbroeken van mij liggen. En ja, hoor…”, vertelt Milou, terwijl ze beteuterd een verscheurde slip van Victoria’s Secret voor de camera houdt. De kersverse boerin besluit de dader van de nachtelijke strooptocht direct te confronteren, maar die lijkt niet bepaald onder de indruk.

Article continues after the ad

Kraamcadeautje

Het doet er niet zoveel schijnbaar,” concludeert een zichtbaar emotionele Milou dan ook. “Ik ben echt dol op dat beest, echt dol. Maar ik was echt even boos.” Gelukkig verloopt de rest van de vlog een stuk vrolijker. Zo gaan Bastiaan en Milou uit Boer Zoekt Vrouw ook nog op zoek naar een kraamcadeautje en een badkamer. En aangezien de hond weer op de achterbank zit, lijkt het weer helemaal koek en ei tussen Luna en haar baasje!