Milou uit Boer Zoekt Vrouw BzV 2020
Source
Linelle Deunk

Milou, die in het vorige seizoen Boer zoekt vrouw het hart van boer Bastiaan wist te veroveren, heeft een bijzondere mijlpaal bereikt. De blondine is namelijk officieel geen twintiger meer!

Article continues after the ad

De realityster hoort sinds vandaag officieel bij de dertigersclub en dat moment ging niet zomaar aan haar voorbij. "Ik zag er best wel tegenop", biecht ze op in de beschrijving van haar nieuwste foto op Instagram.

Het echte werk

"'In your twenties' klinkt gewoon beter: jong, vrij, de wereld ligt aan je voeten. Dertig voelt toch een beetje als: nu begint het echte werk; tijd voor serious business", aldus Milou. Gelukkig ziet ook zij in dat het nog niet het einde van de wereld betekent. "Je bent zo jong als je jezelf voelt, toch?! Uiteindelijk is age just a number." En zo is het! 


Settelen met Bastiaan

Als het 'echte werk' betekent dat ze gelukkig is en zich langzaam begint te settelen met krullenbol Bastiaan, dan is dat uiteraard ook helemaal geen slecht nieuws. Voor het hele Boer zoekt vrouw-avontuur reisde en werkte Milou over de hele wereld en vestigde ze zich zelfs een tijdje in Frankfurt. Sinds de coronacrisis is ze bij boer Bastiaan ingetrokken en als we de foto's en vlogs op YouTube mogen geloven, is haar stralende glimlach echt nog niet van haar gezicht verdwenen. Hopelijk blijft dat ook wanneer Milou straks weer terugkeert naar haar huis (als dat al gebeurt).