Marnix en Steffi, Yvon Jaspers

Het reguliere seizoen van Boer zoekt Vrouw mag dan sinds vorige week voorbij zijn, maar gelukkig hoeven we het niet te doen met herhalingen. Vanaf vanavond gaat Yvon Jaspers (geheel coronaproof) langs oud-deelnemers. 

Article continues after the ad

Zo brengt de presentatrice vanavond een bezoekje aan boer Marnix, die twee jaar geleden tevergeefs meedeed aan Boer zoekt Vrouw. Hij kwam zijn huidige vriendin (en tevens jeugdvriendin) pas weer tegen na de opnames, maar zijn deelname was niet voor niets. Marnix hield er namelijk een innige vriendschap met zijn zakenpartner Steffi aan over (die nog altijd gelukkig is met haar Roel). 

Gijzelaars

In de preview van vanavond (die vast na deze geboorte werd gefilmd) hebben de twee het over hun bijzondere vriendschap. "Hoe vaak spreken we elkaar wel niet?" vraagt Marnix aan Steffi. "Bijna wel één, twee keer in de week. Het is net als een groepje gijzelaars, die hebben ook iets heel heftigs meegemaakt. Dat is met dit ook een beetje zo." Yvon Jaspers is daardoor benieuwd of de opnames voelde alsof ze gegijzeld waren. Steffi legt uit: "Je kon wat je meemaakte met niemand delen, want niemand snapt dat. Alleen omdat wij allemaal in dezelfde bubbel zaten, had je alleen elkaar. En ik heb daar wel enorm veel aan gehad. En nog steeds."

Bekijk hieronder de hele video.


De Boer zoekt vrouw specials zijn vanaf zondag 17 mei vier zondagen om 20.25 uur te zien op NPO 1.