Boer Jan in Boer Zoekt Vrouw

Deelnemer Jan van Boer zoekt Vrouw 2020 moest vorige week een dame naar huis sturen. Zoals we weten kreeg Froukje de spreekwoordelijke zak, maar kijkers denken nu al te weten wie de volgende is die Jans (momenteel gesloten) zorgboerderij moet verlaten!

Article continues after the ad

Er loopt op iedere boerderij nu nog slechts een tweetal potentiële liefjes rondt. Wellicht gaat de seksuele spanning nu eindelijk eens stijgen! Of de liefdesvonken, zo kun je het ook noemen, wanneer gaan die er eens vanaf spatten? Kijkers laten er in ieder geval geen gras over groeien: boer Jan gaat voor Nienke kiezen en dus NIET voor Vera (de andere Vera, niet die van boer Geert) .

De keuze van boer Jan

Jan, die voor lichte opschudding zorgde na zijn coke- en xtc-onthullingen, hoeft komende uitzending waarschijnlijk nog niet te kiezen tussen Nienke en Vera. Toch blikte het officiële insta-account van Boer zoekt Vrouw alvast vooruit. Daar konden kijkers via een poll hun stem uitbrengen op de vraag: 'blijft ze, of moet ze de boerderij verlaten?' 

Vera it is

Vera krijgt maar weinig vertrouwen van de kijkers. Maar liefst 82 procent van de stemmers denkt namelijk dat Nienke mag blijven om verder te daten met de boer! Misschien heeft dat iets te maken met Vera's afkeurende houding tegenover Jans party hardy-levensstijl. Ze gaf na zijn inmiddels beruchte drugsbekentenis toe dat ze dat pilletjesgebruik maar niets vindt. Nienke daarentegen vond het no problemo

Aanstaande zondag weten we misschien meer over Jans voorkeuren! Dan is er om 20:25 uur weer een nieuwe Boer zoekt Vrouw te zien op NPO 1.

Foto: Linelle Deunk