Elise, Bastiaan en Milou, Boer zoekt Vrouw

We krijgen vanavond in Boer zoekt Vrouw ein-de-lijk te zien voor wie boer Bastiaan kiest! Gaat hij voor Elise of toch voor Milou? Kijkers zijn érg zeker van hun zaak: die bekogelen de boer met harde, (ongevraagde) adviezen.

Article continues after the ad

Via het insta-kanaal van Boer zoekt Vrouw reageren kijkers vrij hard op Bastiaan. Eerder kreeg de boer namelijk al flink wat kritiek toen hij het werk op zijn erf boven Milou en Elise leek te verkiezen. En dat terwijl beide dames 'm wel zien zitten. De een (Milou) voelt nog wel wat spanning en onzekerheid, maar de ander (Elise) leek eerder nog helemaal vastberaden dat ze Bastiaan wel zou binnenhengelen

Reacties

De reacties op twitter kwamen zo'n twee weken geleden tot een kookpunt toen Bastiaan bijna de hele aflevering doorwerkte (de oogst wacht niet!) terwijl zijn dames uit pure verveling maar z'n wc gingen poetsen, het huishouden runden en maaltijden op tafel toverden. "Wie het beste de wc schoonmaakt denk ik", reageert kijker Rosalie cynisch op de vraag die BzV op Insta stelt: 'gaat hij voor Milou of toch voor Elise?'. "Ik denk voor zijn werk....", aldus ene Ineke, overduidelijk geen fan van Bastiaan. "Voor de hond, denk ik!", stelt Petra.


Adviezen

Kijkers gaan flink los en komen met allerlei ongevraagde adviezen. "Hij moet lekker vrijgezel blijven en voor zijn werk kiezen", zo klinkt het. "Allebei leuke meiden. Te leuk voor hem", sneert een ander. En kijker Mathilde lijkt vooral medelijden te hebben voor de dames. "Ik gun deze beide vrouwen iemand die voor hen gaat en die geïnteresseerd is in wie zij zijn en een diepgaand gesprek kan voeren." Al met al lijken maar weinig mensen in team-Bastiaan te zitten. En degenen die géén snerend, negatief advies geven, denken overigens dat hij voor Milou gaat kiezen en Elise naar huis stuurt. "Ik hoop Elise, maar ik denk Milou", is de reactie die vaak voorbijkomt. 

Net als Bastiaan mag ook Geert Jan vanavond zijn definitieve keuze maken! We zien het vanaf 20:25 uur op NPO 1.