Boer Willem in Boer zoekt Vrouw Special

Gisterenavond ging Yvon Jaspers weer bij twee oud-deelnemers van Boer zoekt Vrouw langs voor een heerlijke Special-aflevering. En wat zijn ze (weer) gelukkig, die Willem en Aad.

Article continues after the ad

Terwijl we ondertussen nog altijd meeleven met de boeren van het afgelopen seizoen, ontpopten de Special-afleveringen van de afgelopen weken zich tot een heerlijk avondje genieten. Zoals vorige week, toen kijkers nog massaal wegsmolten bij de nog altijd dolverliefde Herman en Fleur. Gisteren zagen we hoe het na al die jaren gaat met twee bekende deelnemers, Aad en Willem. 

Willem weer aan de man?

Held Willem deed in 2012 mee en dat was toen een unicum: nooit eerder deed er een homoseksuele boer mee. Zoals je misschien nog wel weet viel hij als een blok voor Klaas, maar na twee maanden liep die prille relatie op de klippen. Die hevige verliefdheid bleek toch niet zo wederzijds. In de tussentijd waren er heus wel mannen, gaf Willem gisteren toe, maar hij had er niet per se meer op gerekend, die ene grote liefde. Maar... toen kwam ene Maarten om de hoek kijken!

Jeugdliefde

"Je zit tegenover een heel gelukkig man", zei Willem tegen Yvon. Hij ziet Maarten, een oude bekende, nu zo'n twee keer per week. "Het is iemand die ik eigenlijk al 33 jaar ken. Ik ken Maarten al van de tijd dat ik op de landbouwschool zat. En toen was ik nog niet openlijk homo. Van hem weet ik dat niet, maar ik wist het toen in elk geval niet. Ik vond het altijd wel een leuke jongen. Dat vonkje was blijven branden." Kijkers leven enorm met Willem mee en gunnen deze "gouden vent" het allerbeste. Awww!

Aad

Een andere bekende slash beruchte deelnemer uit 2012: Aad, die vanwege zijn gestructureerde levensstijl door kijkers werd omgedoopt tot 'Dict-Aad'. De bloemenkweker koos na de logeerweek voor Jeannet, maar die relatie bleek géén schot in de roos. Aad dook weer in zijn liefdesbrieven, zo onthulde hij in de Special, en toen... schoot cupido alsnog raak. De brief van Ingrid sprong eruit en sinds vijf jaar vormt ze een setje met Aad. Een gevalletje eind goed, al goed dus! Het weerzien met Aad riep overigens weer de nodige herinneringen op bij de vaste Boer zoekt Vrouw-kijkers. En uiteraard kunnen die illustere LuckyTV-filmpjes dan niet ontbreken.