Geert Jan, Jacqueline, Karine, Boer zoekt vrouw

Aankomende zondag is het in Boer zoekt Vrouw tijd voor de citytrips! In die paar dagen alone time kunnen de kandidaten kijken of de vonk echt overslaat. Boer Geert Jan en Karine vertrekken naar Malta. Maar dan slaat de twijfel toe bij Karine: heeft Geert Jan het wel naar zijn zin?

Preview van de Boer Zoekt Vrouw-citytrips

Gijs Staverman liet in de radioshow Gijs 2.0 alvast wat stukjes horen uit de Boer zoekt Vrouw-uitzending van aanstaande zondag. Een heuse preview dus! Gijs heeft het in het bijzonder over twee stelletjes, te beginnen met Jan en Nienke!

Nienke is terughoudend naar Jan

Uit de preview leren we dat boer Jan kriebels in zijn buik voelt voor Nienke, maar dat zij wat terughoudender is… Nienke geeft aan dat ze het moeilijker vindt om zich aan het verliefde gevoel over te geven. Ze vindt het namelijk spannend om iemand volledig te kunnen vertrouwen. Ze sluit af met de bemoedigende woorden dat het niet aan Jan ligt!

Article continues after the ad

Heeft Geert Jan het wel naar zijn zin?

Het tweede Boer zoekt Vrouw-fragment dat Gijs laat horen, staat in het teken van Geert Jan en de veelbesproken Karine. Ook daar gaat niet alles van een leien dakje… Karine probeert te genieten van de citytrip, maar maakt zich veel zorgen over Geert Jan. Heeft hij het wel naar zijn zin? Vindt hij het wel leuk? Dat heeft wellicht ook wel te maken met het feit dat de boer heel veel moet gapen… Hij zou naar eigen zeggen het liefst op het strand gaan liggen slapen.

En hoe is het met Angela en Geert?

Benieuwd naar Angela en Geert? Daar hebben we geen privédetective voor nodig! Wat deze Boer zoekt Vrouw-deelnemers op hun citytrip beleven, vertelden we je namelijk eerder vandaag al.

Boer zoekt Vrouw zie je elke zondagavond om 20.25 uur op NPO 1.