Boer zoekt vrouw, Nienke en Jan

Afgelopen zomer ging een van de weinige Boer zoekt Vrouw-stellen van afgelopen seizoen alsnog uit elkaar. De geruchten over een breuk tussen Jan en Nienke bleken uiteindelijk - helaas - te kloppen. Nu vertelt Jan meer over de gestrande relatie.

Article continues after the ad

De oogst van afgelopen seizoen - om toch maar even in boerentermen te blijven - bleek nogal karig. Boer Bastiaan en Milou zijn nog altijd hoteldebotel en we dachten dan Jan en Nienke ook wel lekker klikten! Nou, toch niet dus. Afgelopen zomer was de koe op. Euh... sorry, koek!

Waarom ging het uit?

"Nienke wil graag stappen zetten, heeft een kinderwens, en ik merk dat ik daar terughoudender in ben", gaf hij eerder aan. Jan heeft al vier kids en wilde Nienkes droom om kinderen te krijgen niet in de weg zitten. Nu komt daar nog een reden bij, zo horen we in een preview voor de Boer zoekt Vrouw Kerstspecial. "Ik vond het in het begin vrij snel gaan tussen ons. Bijvoorbeeld dat ze heel veel bij me was. Toen kwam corona en waren we nog meer op elkaar aangewezen."

Corona

Die 'extra' tijd met elkaar deed Jan beseffen dat hij toch niet de ware was voor Nienke. "Toen was ik eigenlijk wel tot de conclusie gekomen dat ik niet weet of ik je wel kan geven wat je nodig hebt. Wat je wil." Er kwam ook nog een ander probleem bij. "Door die corona zat ik ook niet zo lekker in mijn vel, omdat m'n bedrijf dicht moest (Jan runt een zorgboerderij, red.)."


Benieuwd hoe het met de andere boeren gaat? Kijk dan de Boer zoekt Vrouw Kerstspecial op vrijdag 25 december (eerste kerstdag) om 21:40 uur op NPO 1.