BZV Nienke en Jan

Aanstaande zondag weten we eindelijk welke koppels van Boer zoekt Vrouw nog altijd samen zijn en welke niet. Eén ding staat vast: boer Jan gaat het niet droog houden. In een preview is te zien hoe hij in gezelschap van zijn vlam Nienke breekt wanneer hij het over zijn gevoelens voor haar heeft.

Article continues after the ad

Een duidelijke geëmotioneerde boer Jan kan het niet laten om na een korte wandeling bij het knisperende haardvuur zijn hart te luchten. "Ik vind het een beetje spannend zo", zegt hij in de preview tegen Nienke. "Ik word nog wel eens een beetje ongemakkelijk dat ik heel veel voel, of zo. En ik weet niet zo goed hoe ik daarmee moet omgaan."

Toekomstplannen

Nienke blijft nog nuchter. "Het is ook allemaal nieuw weer hè. Het is altijd een beetje onzeker, maar hoe zou je het graag willen?" Daar heeft Jan wel een antwoord op. "Ik zou graag willen dat je bij me komt op de boerderij", zegt hij voordat hij in snikken uitbarst. Het is alleen nog maar de vraag of Nienke dat ook ziet zitten. Bij haar sloegen vorige week flink de twijfels toe.

De laatste aflevering

We hopen natuurlijk gewoon dat relatiedeskundige Monica gelijk krijgt en dat de twee nog altijd samen zijn. Van boerin Annemiek weten we inmiddels dat zij nog altijd alleen door het leven gaat en dat terwijl alles erop wijst dat Bastiaan en Milou het wel hebben gered. Zondag weten we ook wat er voor Geert en Geert Jan nog in het verschiet ligt.

Boer zoekt Vrouw is komende zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1!