Boer Geert en Yvon Jaspers in Boer Zoekt Vrouw
Source
Linelle Deunk/KRO-NCRV

Boer zoekt Vrouw-bekendheid Geert heeft zijn 'wauwie' naar verluidt nog steeds niet gevonden. Yvon Jaspers is wat dat betreft natuurlijk geen reeële liefdeskandidaat (ze is bezet!), maar de Brabantse boer zou best een vorkje willen prikken met de presentatrice!

Article continues after the ad

Dat geeft Geert aan in de nieuwe editie van weekblad Story, dat 'm vraagt met wie hij nog een keer uit eten zou willen gaan en waarom. 

'Goede babbel'

Geert denkt dat hij en Yvon genoeg gespreksstof hebben voor een uitgebreid diner. "We hebben allebei een goede babbel", legt de BzV-ster uit. "Dus ik denk dat we wel een avondje gezellig kunnen kletsen." Nou, mocht Yvon instemmen, kan ze het volgende verwachten. Geert: "ik ben dol op bloemkool, asperges, spinazie en aardappelen". Bij Geert is het trouwens niet 'wat de boer niet kent, vreet hij niet'. Hij kijkt ook verder. "Ik kan ook smullen van nasi en bami, dat eet ik best vaak." Maar kom alsjeblieft niet aan met een meloen. Dat trekt 'ie echt niet. "Dat smaakt nergens naar."

Roerig liefdesleven

De Brabantse boer, die Instagram helemaal heeft ontdekt, hield geen liefde over aan het afgelopen Boer zoekt Vrouw-seizoen. Na de opnames leek het even de goede kant op te gaan nadat 'ie BzV-kijker Ingrid aan de haak sloeg. Maar dat liep al vrij snel op de klippen en toen gooide Ingrid ook nog allerlei intieme details op straat. Wat een toestand!

Geert en Ingrid