Geert Jan

Boer Geert Jan komt stevig op voor zijn vriend Geert. Die krijgt een hoop haat over zich heen om zijn breuk met net nieuwe vriendin Ingrid. Onder een Instagram selfie van de ex gaat hij de discussie met haar aan. 

'Schandalig'

Boer Geert was nooit lang alleen, hij sprong van Vera naar Angela waarna er ook nog even met ene Wendy contact was en dan de laatste in het lijstje: Ingrid. Die relatie liep ook al snel op de klippen en de kritiek vliegt Geert om de oren. Dit staat zijn vriend Geert Jan helemaal niet aan. "Vind het jammer dat mijn vriend zo wordt afgezeken. Zegt heel veel over de mensen en niet over hem", schrijft hij onder Ingrids selfie. Zij is het helemaal met hem eens. "Helemaal gelijk Geert-Jan. Verschrikkelijk wat mensen allemaal roepen. Schandalig", reageert ze. Maar Geert Jan wil niets van die reactie weten. "En niet fair van jou". 

Chill avondje..bijtanken...graag wi ikl alle mensen bedanken voor de mooie complimenten..❤ En voor alle andere shit daar wil ik voor 👏👏👏triest!

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Article continues after the ad

Vrouwenverslinder

Het gros van de kritiek naar Geert draait rondom zijn enorme lijst aan vrouwennamen waar hij verschrikkelijk snel doorheen lijkt te gaan. De reden achter de breuk met Ingrid is nog een beetje vaag. De blondine liet weten dat de boer "even niks wil", maar waarom blijft voor haar en de fans een groot mysterie. Zal Geert volgende week weer een andere naam op zijn lijst schrijven?