Geert Jan in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

Een tijdje terug zorgde boer Geert Jan voor misschien wel het meest opmerkelijke momentje uit het afgelopen Boer zoekt Vrouw-seizoen: hij kwam tijdens de logeerweek ineens in roze konijnenpak de slaapkamer van zijn dames binnenwandelen. En nu, maanden later, maakt het heftige kostuum een comeback!

Article continues after the ad

De meest besproken boer van BzV - dit is hoe het nu met 'm gaat - runt tegenwoordig niet alleen een boerderij, maar ook een goedlopend insta-account! Daar post 'ie regelmatig heerlijk verwarrende foto's samen met collega-boer Geert. Ook afgelopen weekend waren 'de twee G's' - zoals ze zichzelf noemen - weer op pad en dat deden ze niet alleen!

In je konijnenkostuum

Geert Jan harkt weer honderden likes bij mekaar! En we moeten eerlijk zijn: het is weer een bijzondere foto die je niet snel voorbij ziet komen bij de Insta's van collega-influencers als Chantal Janzen, Monique Westenberg of BzV-ster Milou, die ook een flinke schare volgers verzamelde. GJ maakt Furry's blij met een foto van maar liefst vier (!) mensen in dierenkostuum. Uiteraard inclusief het beruchte roze konijnenpak!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Met drie wauwie.s op de foto

Een bericht gedeeld door Boer Geert Jan (@boergeertjan) op


En Geert dan?

Nou, nu komt het volgende mysterie: waar is boer Geert? Zit hij ook in een van de kostuums? Nee, daar lijkt het niet op. GJ's boerenbestie was er in ieder geval wel bij. Hij post zelf namelijk ook een foto van het furry-festijn op zijn eigen Insta. Het tekstje dat 'ie erbij zet - "Geen afterparty dan maar mais hakselen bij Geert jan" - zorgt helaas niet voor meer duidelijkheid. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geen afterparty dan maar mais hakselen bij Geert jan

Een bericht gedeeld door Geert Mooren (@mooren.geert) op