Geert Jan in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

Geert Jan uit Boer zoekt Vrouw steekt de hand in eigen boezem. Hij geeft toe dat 'ie misschien, heel af en toe, zijn woorden zou moeten inslikken. De paardenboer en parttime patatbakker zegt altijd wat in hem opkomt.

Article continues after the ad

En dat levert al weken hilarische, schurende, interessante en soms ook ongemakkelijke momenten op. Geert Jan zorgt voor vuurwerk in het huidige Boer zoekt Vrouw-seizoen. Een echte smaakmaker. "Ik ben druk, dat weet ik van mezelf", geeft hij aan in gesprek met weekblad Privé.

Klap voor je harses

Geert Jan heeft dus het hart op de tong, to put it mildly. Hij confronteerde zijn vrouwen met goudeerlijke uitspraken en gedurfde vragen en vuurde de ene na de andere grap op ze af. "Ik zou mijn woorden soms moeten inslikken, maar dat doe ik niet. Het verbaast me dat ik nog geen klap voor mijn harses heb gekregen."

Geert Jan en Karine

Of 'GeeJee' ook daadwerkelijk een liefje overhield aan zijn BzV-avontuur, moet zondag blijken. Dan komt de reünie-aflevering op NPO 1. In de laatste uitzending ging hij op citytrip met Karine. Ook hier vertelde GJ precies wat hij van Karine vond: hij had zijn grote liefde gevonden, maar zo ver is Karine nog helemaal niet. Sprong de vonk na de opnames alsnog over? En krijgen we eindelijk meer te weten over de vrouw die GJ (volgens een gerucht van weekblad Story) zou hebben 'opgelicht'? Nog twee nachtjes slapen! 

Boer zoekt Vrouw is zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1.