Geert Jan in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

Boer zoekt Vrouw-bekendheid Geert Jan ('GJ') is weer eens in een grappige bui op Instagram. Hij laat zijn volgers zien dat het werk aan zijn nieuwe elektrische poort (ondanks hevige tegenslagen) weer doorgaat. Hiermee gaat GJ 'vrouwen buiten houden'.

Article continues after the ad

"Zo!", begint GJ zijn filmpje. "Vandaag gaan we maar weer eens fase twee doen van het noodlot tarten", grapt hij, verwijzend naar de vorige keer, toen de werkzaamheden nogal fout gingen en er een waterleiding werd geraakt. "Nou, nu graven we lángs de waterleiding, dus eigenlijk kan er niets meer fout gaan."

Vrouwenpoort

Maar met GJ weet je het nooit. "Zoals velen weten gaat er bij mij nooit iets echt geweldig." Bij het graven liggen er vast nog wel wat verrassingen op de loer. "Misschien een prehistorische nederzetting." Ook in de comments onder het filmpje laat GJ van zich horen. "Ga je jezelf opsluiten achter slot en grendel?", vraagt een geïnteresseerde fan zich af. GJ: "nee de vrouwen buiten de poort houden".

Liefdeszoektocht

Boer zoekt Vrouw-collega Annemiek ging na haar mislukte liefdeszoektocht in BzV gewoon door met zoeken. Zo heeft ze inmiddels een nieuwe vriend gevonden. En hoe zit dat bij GJ? Is hij ook nog steeds single and ready to mingle? "Nee haha", reageert de goedlachse boer op de vraag of hij écht dames voor een dichte poort laat staan. Dus, vrouwen van Nederland: je kunt Geert Jan nog steeds een liefdesbrief sturen!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tweede face van de nieuwe poort

Een bericht gedeeld door Boer Geert Jan (@boergeertjan) op