Geert Jan in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

Geert Jan uit Boer zoekt Vrouw timmert flink aan de weg op Instagram (zo konden we eerder al zien). Nu trakteert hij zijn volgers op een stel mysterieuze kiekjes met zijn BzV-bestie Geert.

Article continues after the ad

De twee bekende agrariërs uit het afgelopen Boer zoekt Vrouw-seizoen gaan momenteel, voor zover we weten, allebei single door het leven. Geerts relatie met Ingrid liep namelijk ook op de klippen en GJ moest zelfs even ingrijpen toen alle haatreacties uit de hand liepen. De twee boerenbuddies zitten echter niet in zak en as!

Limo

Hoezo dan, vraag je je af? Nou, "de twee G's", zoals GJ 't noemt, gingen "op pad met de wauwie's". Dat wil zeggen: ze namen twee (voor ons onbekende) dames mee op sleeptouw in een flitsende limousine. Dat zag er in ieder geval rete-gezellig uit.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag de twee G.s op pad met de wauwie.s

Een bericht gedeeld door Boer Geert Jan (@boergeertjan) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Met ...... even verkoeling gezocht op deze warme dag het was heel.heet Op de terug weg

Een bericht gedeeld door Boer Geert Jan (@boergeertjan) op


Wie, wat, waar?

Volgers van Geert Jan blijven in het ongewisse: wie zijn deze dames? Zijn het nieuwe liefjes? Of is het allemaal veel onschuldiger dan dat? Zijn fans vragen zich af wat we hier in hemelsnaam zien. Maar 'GeeJee' houdt de lippen stijf op mekaar. "Hij verslijt sneller wauwies dan ik schoenen", reageert één volger snerend in de richting van Geert, die na BzV al twee relaties zag stranden. "Een blik groupies opengetrokken?", vraagt een ander zich cynisch af. Gelukkig zijn er ook lieve reacties! "Wauw er maar mooi op los", schrijft een fan van de heren. Wie meer van dit soort heerlijke, contextloze posts wil checken, moet vooral GJ's insta in de gaten houden!