Elise uit Boer Zoekt Vrouw 2020

Elise uit het afgelopen seizoen Boer zoekt Vrouw wist helaas niet het hart van Bastiaan te veroveren, maar dat bleek ook helemaal niet nodig. De realityster heeft namelijk haar eigen geluk gevonden én heeft zelfs nieuws.

Article continues after the ad

Het gaat goed met de deelneemster van het afgelopen seizoen Boer zoekt Vrouw, zo valt te lezen op de website van het programma. "Het is natuurlijk een rollercoaster geweest de afgelopen maanden, maar het gaat eigenlijk heel goed. Ik heb een nieuwe vriend. Tenminste, dat is ook alweer bijna een jaar inmiddels. Een nieuwe baan en ik ben gaan samenwonen, dus ja. Heel veel veranderingen, maar allemaal wel heel erg leuk!"

Beste vriendinnen

Dit had natuurlijk heel anders kunnen zijn als Bastiaan wél voor haar had gekozen, maar dat gegeven lijkt inmiddels verleden tijd. De dames voelen namelijk absoluut niet meer als concurrentes van elkaar. "Boer zoekt Vrouw schept toch wel een band onderling. Milou, Madeleen en ik konden het echt goed met elkaar vinden. Dus ja, dan hebben we ook geen reden om elkaar niet meer te zien." Toevallig wonen ze alle drie in Zeeland wat het contact nog vrijblijvender maakt. "Milou is bijna altijd hier omdat ze vanuit huis werkt. Dus we zien elkaar regelmatig. Het is gewoon heel erg fijn om ze nog regelmatig te zien."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mijn weekend begon goed met deze lieve meisjes 🥰🍹!! *jaaaa, ik heb vanaf donderdag al weekend!! 🥳*

Een bericht gedeeld door Elise (@eliseepker) op

Contact met Bastiaan

Milou en Bastiaan vieren als enige van het afgelopen seizoen nog de liefde, dus dat maakt ook dat Elise hem nog weleens ziet. "Ik heb niet zijn nummer of zo, dus het is niet dat ik hem één-op-één spreek, maar bijvoorbeeld als ik met Milou heb afgesproken of ik ben op de boerderij dan is hij er natuurlijk ook weleens bij", legt ze uit. "En dan spreken wij elkaar. Dat voelt ook eigenlijk helemaal niet raar aan. Het is allemaal gelopen zoals het had moeten zijn. Ik vind Bastiaan nog steeds een aardige vent, maar niet meer dan dat." 

Een nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw staat voorlopig niet op de planning, maar gelukkig is iedere zondag om 20:25 uur wel Onze Boerderij te zien!