Boerin Annemiek

Het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw was af en toe enorm moeilijk om te kijken. Dat kwam niet in de laatste plaats door boerin Annemiek, die met drie kerels op haar boerderij hélemaal dichtsloeg. Nu is er tóch kans op iets moois, zegt ze op de site van Boer Zoekt Vrouw.

Annemiek gedroeg zich koel als een kikker tijdens BZV, en dat namen de kijkers haar niet in dank af… Ze werd online bespot en kreeg zelfs een paar doodsbedreigingen! Annemieks onafhankelijke aard was absoluut geen match met de realityshow, en de boerin kwam helaas nogal contactgestoord over.

Article continues after the ad

‘Geile Geert’ liet laatst vallen dat Annemiek inmiddels tóch een leuke jongen gevonden had, en Annemiek lijkt dit te bevestigen oude site van Boer Zoekt Vrouw. Ze kreeg naar eigen zeggen ‘bizar veel mails’ na de laatste uitzending, hoewel ze ze nog niet allemaal gelezen heeft (ook omdat ze erg dyslectisch is).

Boerin Zoekt Man

Annemiek heeft in elk geval één brievenschrijver op het oog, waar ze ‘leuk contact mee heeft’. Daten wil ze het nog niet echt noemen, maar de twee hebben leuke gesprekken. Met de nodige zelfspot zegt ze dat ze niet halsoverkop op date wil, want ‘zoals iedereen heeft gezien is een blind date niets voor mij.’

Door het drukke maaiseizoen, en Annemieks ‘tour de boer’ is het nog niet van een serieuze afspraak gekomen. Hopelijk horen we binnenkort goed nieuws uit Drenthe.

Foto: KRO-NCRV/Linelle Deunk