Logeerweek Annemieke, Boer zoekt vrouw

De logeerweek van Boer zoekt Vrouw-deelneemster Annemiek is gisteravond abrupt ten einde gekomen. De boerin stuurde namelijk zowel Jelte als Erik naar huis en dat betekent dat ze nu weer moederziel alleen is.

Article continues after the ad

De aflevering van Boer zoekt Vrouw begon gisteren nog zo hoopvol. De boerin onthulde namelijk gevoelens te hebben voor Erik. "Ik vind jou best leuk", verklapte ze, waarna de boerin zonder blikken of blozen zijn concurrent Jelte naar huis stuurde. Helaas wist Erik toen nog niet dat zijn verblijf ook nog maar van korte duur zou zijn...

Latrelatie

Na dat keuzemoment komt ze namelijk toch terug op die gevoelens. "Ondanks dat ik gevoelens voor jou begin te krijgen, denk ik gewoon niet dat het haalbaar is. Ik ben niet toe aan een latrelatie. Op langere termijn gaat het pijn doen", onthult de boerin. "Zullen we eerst maar een broodje maken en ga jij dan je tas inpakken?" En met die woorden kwam er een einde aan haar logeerweek.

Reacties

Op Twitter heerst naast onbegrip ook medelijden voor Annemiek, die mogelijk een miljoenenschuld heeft. "Ik word gewoon een beetje verdrietig voor Annemiek. Jammer dat ze het liefdesavontuur niet verder aandurft", zo schrijft één van de kijkers. Een ander snapt haar wel: "Annemiek is het gedoe gewoon zat. Ze wil liever haar eigen gang weer gaan." Lees hieronder meer reacties.

Boer zoekt Vrouw is elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1. Bekijk hier de aflevering terug.