Geert Jan in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

Boer Geert Jan, met zijn konijnenpak dé smaakmaker van Boer zoekt Vrouw, laat zich in de nieuwe aflevering van vanavond nu niet bepaald van zijn meest subtiele kant zien.

Article continues after the ad

In deze preview is te zien hoe deze geruchtmakende paardenboer de ietwat uitgelopen lippenstift van logee Jacqueline corrigeert tijdens het paarden-kijken. "Aan de bovenkant. Dat heb je niet goed gedaan", zegt hij, terwijl 'ie het oppoetst. "Het ziet er een beetje dementerend-achtig uit", constateert Geert Jan.

Subtiel

Even later is Jacqueline weer de sjaak. "Hallo!", roept hij, terwijl 'ie samen met de andere logee Karine staat te wachten met een verrekijker. "Kunnen we de lens krijgen?" Maar daar heeft Jacqueline niet zo'n zin in. Geert Jan: "Is goed voor je, een beetje wandelen".

Keuzemoment

Vorige week zagen we hoe deelneemster Betty nog voor het keuzemoment haar spullen pakte en het erf van Geert Jan verliet. Hij hoeft deze week dus geen dame naar huis te sturen. Voor de boeren Geert en Bastiaan geldt dat wel, zien we in de preview hieronder. En ook Annemiek mag afscheid nemen van één van haar drie heren. Dat wordt spannend!

Het eerste keuzemoment voor boer Geert, boer Bastiaan en boerin Annemiek

Het is tijd voor het keuzemoment voor boer Geert, boer Bastiaan en boerin Annemiek. ❣ Boer Jan heeft wederom een persoonlijke bekentenis...

Geplaatst door KRO-NCRV op Vrijdag 27 maart 2020


Boer zoekt Vrouw is elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1.