Boer zoekt vrouw kerstspecial, Milou en Bastiaan

De geruchtenstroom over de relatie van Bastiaan en Milou liep de laatste weken flink aan. Fans hadden namelijk het idee dat de twee uit elkaar waren omdat ze geen foto's meer samen plaatsten en ook gestopt waren met vloggen. Nu lijkt er eindelijk wat duidelijkheid te komen! 

Article continues after the ad

KRONCRV beloofde namelijk al meer antwoorden te geven in de Kerstspecial van Boer zoekt vrouw en die belofte lijkt nu te zijn ingelost! 

Relatie vol vonken

En we zullen het maar gewoon zeggen: er lijkt op het eerste gezicht niets aan de hand met dit koppel! "De vonken spatten er nog steeds vanaf", horen we Bastiaan in een sneak peek zeggen. "Maar de praktische kant is gewoon heel lastig."  Daarmee doelt hij waarschijnlijk op de vaste verblijfplaats van Milou. De blondine woonde namelijk - voor de hele coronacrisis losbarstte - voor haar werk in Duitsland. Of ze hier inmiddels een tussenweg in hebben gevonden, moet in de special blijken.

Liefdesavontuur van boer Jan

Helaas liep het liefdesavontuur van boer Jan en Nienke iets minder goed af. De twee tortelduifjes verbroken in augustus van dit jaar de relatie, en daar vertelt Jan nu ook eerlijk over. "Ik vond het in het begin vrij snel gaan tussen ons", vertelt hij aan Yvon Jaspers. "Door de corona zat ik ook gewoon niet lekker in mijn vel, omdat mijn bedrijf dicht moest en toen ben ik tot een conclusie gekomen van: ik weet niet of ik je wel kan geven wat je nodig hebt en wat je wil. Ik vond het toen wel een te grote stap om er echt voor te gaan."

Bekijk hieronder het hele fragment! 

De hele Boer Zoekt Vrouw Kerstspecial zie je op vrijdag 25 december om 21.40 uur op NPO1.