Bastiaan en Milou, Boer zoekt vrouw

We weten pas volgende week hoe Boer Zoekt Vrouw afloopt, maar één ding is zeker: boer Bastiaan neemt na deze emotionele rollercoaster even tijd voor zichzelf.

Article continues after the ad

Boer Bastiaan en zijn Milou konden gisteren - ondanks de discussie over de afstand - niet van elkaar afblijven in de uitzending van Boer zoekt vrouw. Als dat nog steeds zo is, heeft hij toch een manier gevonden om even los te komen. Op zijn Instagram laat hij namelijk van zich horen.

Windsurfen

De BZV-boer met zijn wilde krullen heeft het veld ingeruild voor het Zeeuwse water om een potje te windsurfen. "Heerlijk windsurfen in Zeeland", schrijft hij bij een kiekje waarop hij zijn tong uitsteekt. Het ziet er heerlijk ontspannen uit!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heerlijk windsurfen in Zeeland :-)

Een bericht gedeeld door Bastiaan van 't Westeinde (@boer_bastiaan) op


Toekomst

Eerder gaf zijn vernieuwde Instagram-pagina ons al alle reden om te denken dat Milou en hij in ieder geval nog op vriendschappelijke wijze met elkaar omgaan. Milou behoorde namelijk tot de eerste tien mensen die hij volgde. We hopen natuurlijk dat de twee een langeafstandsrelatie laten werken. En het is niet alleen voor ons, maar ook voor alle (teleurgestelde) kijkers te hopen.

Boer zoekt Vrouw is komende zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1!