Fotograaf
Linelle Deunk/KRO-NCRV
BZV Annemiek uit Boer Zoekt Vrouw 2020

Het leek allemaal rozengeur en maneschijn voor Boer zoekt Vrouw-ster Annemiek en haar nieuwe vriend Charlie, maar uiteindelijk bleek het toch niet zo meant to be. Eigenlijk wil Annemiek nu een man die... weinig tijd heeft!

Article continues after the ad

Dat geeft ze aan in gesprek met RTL Boulevard. De relatie strandde mede vanwege Annemieks drukke boerenbestaan. "Wel balen natuurlijk. Het is eigenlijk hetzelfde probleem waar ik altijd tegen aan loop, dat ik te horen krijg: je hebt eigenlijk geen tijd voor mij."

Druk, druk, druk

Eigenlijk zoekt Annemiek dus een kerel die minstens zo'n druk leven heeft als zijzelf. Of, zoals ze het zelf uitlegt: "Ik wil eigenlijk een man die ook weinig tijd voor mij heeft. Die dat gewoon snapt en dat gewoon terugdoet".

BzV-liefdesgeluk

Hopelijk voor Annemiek gaat ze haar drukke dude alsnog vinden! Via Insta wordt ze ondertussen overspoeld door gasten die als hongerige wolven op haar vrijgezelle status duiken. "Afgelopen week ben ik alweer overspoeld met dm’s van mannen die zeggen ‘Je relatie is uit, zou je met mij op date willen”. Dat ik denk van: nou, ook even rustig aan doen. Het hoeft niet morgen al." Van het afgelopen BzV-seizoen is boer Bastiaan nu de enige deelnemer die nog een relatie heeft. Nienke en Jan gaven we ook veel slagingskans, maar die relatie is laatst - toch vrij verrassend - stukgelopen.