Boer zoekt Vrouw Annemiek

Deelneemster Annemiek zorgde in het huidige Boer zoekt Vrouw-seizoen voor flink wat opschudding nadat ze vorige week - zo leek het - maar liefst twéé heren van haar erf stuurde. "Annemiek heeft moeite haar emoties te tonen."

Article continues after the ad

Dat schrijft het AD vandaag. De krant keek in zijn glazen bol en voorspelde welke boeren uiteindelijk de liefde gaan vinden. "De eerste gedachte bij de introductie van de Drentse veehoudster (26): hoe kan zo’n mooie, fotogenieke meid vrijgezel zijn?", vroegen journalisten Dennis Jansen en Alexander van Eenennaam zich af. Nou, dat antwoord kregen ze al vrij snel!

Social distancing

"Op twee derde van het seizoen begrijpen we het al wat beter", schrijven ze. Volgens hen heeft Annemiek 'moeite haar emoties te tonen'. "En ze vond social distancing al uit voordat de coronacrisis uitbrak. Kortom: er ging weinig warmte van haar uit naar haar logés Erik, Jelte en Steven."


Annemiek hartje Erik?

In een vooruitblik voor de Boer zoekt Vrouw van vanavond, zien we dat Yvon Jaspers in rap tempo naar Annemieks boerderij scheurde om logé Erik op te vangen. Wil hij eigenlijk wel weg? Nee, zegt 'ie beduusd. Zit er dan toch nog liefde in het vat? Ze hebben allebei tenslotte 'gevoelens' voor elkaar. En: ook Annemiek laat zien dat ze zeker wél emoties kan tonen. Het AD schat de liefdeskans tussen de twee... toch niet zo hoog in. De krant geeft een 'cupido slagingskans' van 20 procent. Benieuwd naar de andere voorspellingen? Die vind je hier.

Boer zoekt Vrouw is vanavond om 20:25 uur te zien op NPO 1.

Foto: Linelle Deunk