Annemiek in Boer zoekt Vrouw

Paardenboerin Annemiek zat de afgelopen weken in een rollercoaster vol aandacht. Van boze kijkers op sociale media tot roddelbladen; meningen over de Boer zoekt Vrouw-deelneemster waren niet aan te slepen. Ze geeft nu toe dat het soms wat te ver ging omdat het op een gegeven moment zelfs haar familie raakte.

Article continues after the ad

De ergste kritiek? Annemiek kreeg op een gegeven moment te horen dat ze een psychiatrisch geval zou zijn. "Vooral mijn vrienden en familie vinden reacties dat ik 'een psychiatrisch geval' zou zijn verschrikkelijk", zegt ze tegen RTV Drenthe.

Familie

Op het erf van Annemiek vlogen er géén vonken door de lucht. Dit zorgde voor veel negatieve reacties. Zo zou ze te 'kil' zijn, bijvoorbeeld. En niet genoeg open hebben gestaan voor haar mannen Erik, Steven en Jelte (met wie ze in een kleine fittie belandde). "Ik laat het van mij afglijden, maar het is niet fijn dat het mijn familie raakt", legt ze uit. "Weet je, uiteindelijk hebben mensen maar zo'n klein deel van mij gezien. Niemand, behalve mijn vrienden en familie, weet echt hoe ik ben."

Hoe is het met boerin Annemiek?

Boerin Annemiek mag eindelijk praten over haar avontuur in Boer zoekt vrouw: "Er wordt geschreven dat ik een psychiatrisch geval zou zijn." Meer: https://rtvd.nl/TU0X

Geplaatst door RTV Drenthe op Zaterdag 16 mei 2020


Daten

Net als boer Jan vond ook Annemiek de BzV-thuiskijk-'experience'... niet zo prettig. "Elke zondag zat ik samen met een vriendin voor de buis. Het is zo gek om jezelf te zien. En nog gekker om jezelf te horen. Ik vind dat ik een rotstem heb." Gelukkig lijkt alle kritiek haar niet al te veel te doen. Ze gaat moedig voorwaarts en geeft de liefde nog niet op. In tegendeel. Annemiek ontving al honderden dateverzoeken na haar BzV-deelname!