Boerin Annemiek

We wisten natuurlijk eerder al te melden dat Boer zoekt Vrouw-kandidaat Annemiek na de opnames toch een liefje had gevonden, maar ze hield tot dusver haar kaken stijf op elkaar. Tot nu!

Article continues after the ad

In De Hinniken Podcast vertelt de verliefde boerin alles over de nieuwe liefde in haar leven.

Online contact

"Na Boer zoekt Vrouw kreeg ik weer allemaal brieven binnen en berichtjes via Instagram, maar ik was er een beetje klaar mee. Ik lees heel moeilijk, dus op een gegeven moment dacht ik: wat moet ik hier nu weer mee?", vertelt ze openhartig in de podcast. Ze had de moed eigenlijk al opgegeven, maar er bleek toch iemand te zijn die haar daaraan liet twijfelen. "Ik had er op een gegeven moment een berichtje opgezet dat ik Toer de Boer ging doen en daar reageerde een man met een lachpoppetje op. Ik zag zijn foto en dacht: wow, wie ben jij dan?" Haar nieuwe vlam maakte direct indruk. 

Prille liefde

Na kort te hebben gesnuffeld op zijn Instagram-account was het Annemiek die de stoute schoenen aantrok en hem via Instagram een volgverzoek stuurde. "Sindsdien zijn we in gesprek geraakt en niet meer gestopt." Volgens de boerin is dit nu zo'n anderhalve maand geleden. "Het is echt nog heel pril, maar hij is hartstikke leuk." 

Geen koe gezien

Zijn naam en beroep blijven nog even geheim, maar ze hebben in ieder geval wat raakvlakken. "We schaken allebei graag, houden van speciaalbiertjes, zijn allebei wel sportief en houden van gezelligheid. Onze echte raakvlakken liggen meer in de diepte." Alleen aan het boerenleven moet haar nieuwe vlam nog wel even wennen. "Hij is vorige week bij mij geweest, maar ik geloof niet dat hij eerder een koe van dichtbij had gezien", vertelt ze lachend. "Normaal kijkt hij ook nooit naar Boer zoekt Vrouw, maar vanwege corona was er geen voetbal hé. Hij moest wel." 

Beluister hier het hele interview met Annemiek terug.