Jelte de Jong in Beau

Boer zoekt Vrouw ligt nu alweer bijna een week achter ons, maar de boeren zelf verdwijnen absoluut niet uit de spotlights. In een nieuw interview richt deelneemster Annemiek, die de liefde helaas niet vond (al denkt 'Geile Geert' daar anders over), haar pijlen op logee Jelte.

Article continues after the ad

Briefschrijver Jelte - die onlangs zijn BzV-maatjes weer opzocht - mocht bij Annemiek komen logeren, maar zoals we allemaal zagen, vlogen de vonken er niet bepaald vanaf. Weinig gesprekken, geen 'kriebels'. Afijn, je weet het wel. Jelte zat maandag bij Beau aan tafel om samen met zijn zus, columniste Nynke de Jong, te praten over zijn BzV-deelname. Annemiek zat ook te kijken en... geeft Jelte nu een dikke sneer!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Met je zus bij @beau_rtl aan tafel zitten was ontzettend leuk en bijzonder. 📸: @josdelouw

Een bericht gedeeld door Jelte de Jong (@jeltedejong.nl) op


Annemiek over Jelte

Waar Jelte het bij Beau gewoon netjes hield, en Annemiek alle liefde van de wereld gunde, gooit Annemiek het in een interview met Dagblad van het Noorden over een andere boeg. "Ik zag hem maandagavond bij Beau op tv. Daar zag ik een heel andere Jelte dan bij mij op de boerderij", sneert ze. 

'Klagen'

Ook was Jelte heus niet altijd even aardig. Hij zat ook wel eens flink te klagen. "Met Jelte had ik geen klik", blikt de boerin terug. "Hij klaagde veel en we hadden niet hetzelfde gevoel voor humor." Nou, gezellig! Beau met Jelte kun je overigens hier terugkijken.