Boerin Annemiek

Na haar vrij teleurstellende Boer zoekt vrouw-avontuur leek het bijna te mooi om waar te zijn: boerin Annemiek die nota bene via Instagram haar nieuwe liefde Charlie vond. Maar helaas bleek ook hij niet haar prins op het witte paard, zo maakte de realityster gisteren bekend op Instagram.

Article continues after the ad

"Liefde, het blijft lastig", schrijft ze bij een foto op social media. "Na een aantal mooie maanden hebben Charlie en ik samen besloten om uit elkaar te gaan. Vanuit liefde en wederzijds respect is de conclusie getrokken dat we te verschillend zijn om een relatie te laten slagen. We gaan als vrienden uit elkaar."

 

Romantische citytrip

Zo'n drie weken geleden genoten de twee nog van elkaar op het Portugese eiland Madeira en kon er zelfs nog flink wat gelachen worden. Annemiek liet namelijk via Instagram nog weten hoe 'romantisch' het wel niet was. "En ik dácht dat ik alleen met mijn vriendje op vakantie ging... maar ik krijg er dus elke avond... twee voetbalelftallen bij", grapte ze. Helaas is dat romantische er dus daarna ook niet meer echt van gekomen.

Toekomst

Het is voor de boerin de zoveelste teleurstelling nadat ook haar Boer zoekt vrouw-avontuur in niets uitliep. Nadat Steven en Jelte al vertrokken tijdens de logeerweek durfde Annemiek toch niet de stap te wagen met Eric, die later wel liet blijken voor haar te willen verhuizen. Het is te hopen dat er gauw weer iets moois op haar pad komt, al zit een deelname aan het volgende seizoen er voorlopig niet in.