Boer zoekt Vrouw BzV kandidaten 2021 Yvon Jaspers

Er meldden zich 466 boeren aan voor het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw. Helaas kunnen zij niet allemaal meedoen aan het datingprogramma… Welke hete boeren er dit BzV-seizoen wél geselecteerd zijn, vertellen we je hier!

Boer 1: Robert uit Overijssel

Yvon Jaspers ging gisteravond langs bij de nieuwe boeren en boerinnen uit Boer zoekt Vrouw (BzV). De eerste boer die voorgesteld werd, was Robert. Deze veeboer omschrijft zichzelf als temperamentvol en impulsief. Robert werkt op de boerderij van zijn vader, maar heeft er ook nog een baan naast: “Het mag niet saai worden.” Robert is het type “grote bek, klein hartje”.

boer zoekt vrouw bzv 2021 Robert

 

Article continues after the ad

Boer 2: Rob uit Noord-Holland

De tweede boer uit dit nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw is witlofteler Rob. Rob heeft een achtjarig zoontje: Olivier, de grootste liefde van zijn leven. “Onze band is onbeschrijfelijk”, zo vertelt Rob. Toch mist Rob nog iets in zijn leven: een leuke vrouw, waar hij ’s avonds gezellig mee kan borrelen (“een hammetje met een augurkje”) en kan napraten.

boer zoekt vrouw bzv 2021 rob

 

Boer 3: Gerben uit Utrecht

De 30-jarige Gerben werkt met zijn hele familie op de geitenboerderij: “Het zijn echt leuke beesten.” Gerben vindt het spannend dat Yvon langskomt: hij wordt er zelfs verlegen van en durft Yvon nauwelijks aan te kijken… Aww! Wat zoekt Gerben in een vrouw? Hij hoopt dat zijn toekomstige vrouw op het bedrijf komt werken: “Een leuke, stoere meid, die me goed kan begrijpen.

boer zoekt vrouw bzv 2021 gerben

 

Boer 4: Hilda uit Friesland

Hilda vertelt dat ze door de coronapandemie anders is gaan kijken naar het single-bestaan: “Je komt nergens en ziet weinig mensen, en dan zit je wel alleen op de bank.” Het is niet dat ze geen mensen ontmoet, maar uit “zelfbescherming” houdt Hilda wel vaak de boot af: ze moet zeker weten dat iemand met haar aan “het einde van de wereld” op Terschelling wil wonen.

boer zoekt vrouw bzv 2021 hilda

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

 

Boer 5: Rob uit Gelderland

Rob vertelt dat zijn kersen het symbool van de liefde zijn. Toch is hij vrijgezel… Hoe dat komt? Soms zijn z’n versierpogingen iets “te enthousiast” en dat schrikt vrouwen juist af. Rob is nou eenmaal erg gepassioneerd en pakt bijvoorbeeld graag zijn gitaar om liefdesliedjes te schrijven voor zijn crushes. Daarom komt BzV als geroepen: nu mogen de vrouwen eens naar hem komen!

boer zoekt vrouw bzv 2021 rob 2

 

Boer 6: Hans uit Noord-Brabant

De 69-jarige Hans wil nog lang niet aan zijn pensioen denken: hij vindt zijn werk als fokker van springpaarden veel te leuk… ondanks dat zijn lichaam inmiddels wel “aan alle kanten kraakt”. Toen zijn vrouw dik 20 jaar geleden overleed, bleef Hans achter met vier kinderen. Nu zij volwassen zijn, wil Hans wel weer eens een leuk “Grietje” ontmoeten om een sprookjeseinde mee te beleven.

boer zoekt vrouw bzv 2021 hans

 

Boer 7: Janine uit Limburg

Janine zorgt met haar schapen voor duurzaam natuurbeheer. “De ultieme vrijheid”, zo omschrijft ze haar werk. Janine wandelt met de schapen, maakt de planning, werkt in de winkel… Er is elke dag heel veel te doen! Zodoende zoekt ze iemand met dezelfde passie, iemand die snapt hoe hard werken het is én iemand die bereid is om door “haar muur” heen te breken.

boer zoekt vrouw bzv 2021 janine

 

Boer 8: Evert uit Drenthe

Evert z'n trots is een reusachtig melkveebedrijf, maar hij had niet gedacht daar zo lang alleen van te kunnen genieten. Hij had namelijk liever een gezin gewild, alleen op dit moment zijn de koeien de enige dames waar Evert naar kijkt… Veel aanspraak is er niet op de boerderij en dat is jammer want: “Wat is er mooier dan wanneer er een vrouw naar je lacht?

boer zoekt vrouw bzv 2021 evert

 

Boer 9: Joost uit Noord-Brabant

Joost is een plantenkweker met een aversie tegen rotzooi: “De standaard ligt heel hoog.” Dat komt ook omdat er nog geen vrouw in zijn leven is: hij heeft alle tijd om zich helemaal op zijn bedrijf toe te leggen. Maar de knop is nu om: hij besloot Boer zoekt Vrouw in te schakelen om een “vrolijke meid” te vinden en van zijn angst om een blauwtje te lopen af te komen!

boer zoekt vrouw bzv 2021 joost

 

Boer 10: Jouke uit Friesland

En dan de laatste hete boer van BzV 2021: Jouke! Deze veeboer heeft zich toegelegd op Jersey-koeien en is niet helemaal onervaren in de liefde. Maar Jouke zoekt iets blijvends en is nog niet gelukt. Waar o waar is de vrouw die wat “gezelligheid” op de boerderij wil komen brengen?

boer zoekt vrouw bzv 2021 jouke

Er zit natuurlijk altijd de nodige tijd tussen het voorstellen en het begin van het nieuwe liefdesseizoen. Helaas moeten we nog tot januari wachten op de nieuwe afleveringen. De tijd tot het nieuwe seizoen nog wat nieuw BzV leesvoer doorbrengen? Dit zijn 10 funfacts over Boer zoekt Vrouw.