Marco Borsato ontvangt Ticketmaster of the year award

Zanger Marco Borsato legt per direct zijn werkzaamheden neer. Hij leidt aan een burn-out.

Article continues after the ad

Volgens concertorganisator Mojo Concerts hebben de vele jaren presteren onder hoge druk zijn tol geëist voor Marco. "Wat ik doe is mijn lust en mijn leven maar ik merk nu dat ik er echt doorheen zit, dat de energie weg is en dat ik met een burn-out te maken heb", zo reageert hij zelf in een eerste verklaring (via Shownieuws).

 

Burn-out

"De impact van alles wat er de laatste jaren is gebeurd, heb ik toch niet in zijn geheel verwerkt. Ik heb langere tijd nodig om me weer helemaal op te laden voordat ik er weer vol voor kan gaan." Deze mededeling van Marco komt toch wel redelijk onverwacht. Zo blikte hij vorige week nog vol goede moed vooruit op 2020.

 

Affaire Iris Hond

Mogelijk doelt Marco met 'de impact van alles wat er de laatste jaren is gebeurd' ook op zijn affaire met pianiste Iris Hond. Hij bevestigde na berichtgeving van Privé dat hij 10 jaar geleden een verhouding had met de pianiste, onder meer bekend van Iris en de 12 Dates van Net5. Vorige maand ging Iris nog uitgebreid in op deze kortstondige affaire.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken (zoals o.a. besproken in de documentaire "Marco Borsato, Meer Dan Ik Alleen”). In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit. Wij zien dit echter als een privé kwestie en zouden het op prijs stellen als onze privacy en die van onze kinderen hierin worden gerespecteerd. Leontine en Marco Borsato #DeTelegraaf

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op