Ondanks de vernietigende kritieken, groeide Venom uit tot een regelrechte kaskraker. Maar kan deze Marvel-schurk ook de vlijmscherpe video’s van Honest Trailers overleven?

Duizelingwekkend

Een van de grootste verrassingen van vorig jaar was Venom. De film werd afgebrand in de pers, maar dat weerhield deze blockbuster er niet van om een duizelingwekkende 855 miljoen dollar (and counting) in het laatje te brengen. Maar hoge bomen vangen veel wind, en dus waren de grappenmakers van Honest Trailers het aan hun fans verplicht om deze kaskraker op de hak te nemen. Met sadistisch genoegen worden alle flaters uit de film dan ook feilloos gefileerd!

Article continues after the ad

 

Sad Max

Vooral Tom Hardy moet het in de video ontgelden. Niet alleen wordt de hoofdrolspeler omgedoopt tot ‘Sad Max’, aan de hand van verschillende fragmenten wordt ook duidelijk waarom Hardy zo vaak een mondstuk draagt in zijn films. Ook concluderen de makers dat we inmiddels zoveel superheldenfilms voor onze kiezen hebben gehad, dat we zijn aanbeland bij de inmiddels wat sneue jaren 90 comics. Daarnaast wordt de onsmakelijke vraag opgeworpen of Eddie Brock niet stiekem een kannibaal is. Sony zal er niet van wakker liggen: er wordt al gewerkt aan een vervolg op Venom!