Buddy Vedder gaat Goede Tijden, Slechte Tijden verlaten. Dit laat hij weten aan RTL Boulevard. Na ruim 2,5 jaar komt er een einde aan zijn rol als Rover Dekker.

Article continues after the ad

Exit Rover

“Ik heb onlangs de kans gekregen van de AVROTROS om Lang Leve De Muziekshow te mogen presenteren, samen met Romy Monteiro. Dat neemt ontzettend veel tijd in beslag. Daarnaast presenteer ik ook nog andere programma's. Dat is gewoon niet te doen. Op een gegegeven moment moet je dan een moeilijke keuze maken. En daarom heb ik besloten om te stoppen met Goede Tijden, Slechte Tijden", aldus Buddy tegen Boulevard. 

Emotioneel

Ondanks dat het nieuws nu pas naar buiten komt, heeft de acteur zijn laatste draaidag al achter de rug. Die was op z’n zachtst gezegd emotioneel. "Ik heb mijn laatste draaidag al een tijdje geleden gehad. De hele dag was iedereen van: oh, dit is onze laatste scène samen. Maar ik was in een staat van ontkenning. En toen ineens overviel het me, dat ik dacht: dit is mijn laatste dag. Toen heb ik wel gehuild, ja."

Comeback?

Rover Dekker was voor het eerst te zien in juni 2015. Veel mensen zagen hem als een officieuze opvolger van het karakter Noud (Ruud Feltkamp). Of Rover ooit weer terugkeert? Dat laat Buddy lekker in het midden: "Bij Goede tijden Slechte tijden moet je nooit nooit zeggen. Ook omdat ik het hier heel leuk heb gehad. Je moet het niet uitsluiten.” Bekijk Rovers eerste scène hierboven.