Noem het strakke timing, noem het voorbedachte rade: maar net nu Boef weer in opspraak is gekomen zit hij in het nieuwe seizoen van de TV Kantine. Ex-GTST'er Buddy Vedder neemt de rapper voor zijn rekening en dat doet-ie... best aardig!

Article continues after the ad

Het is gewoon

In een interview met RTL Boulevard en een Instagram-filmpje geeft Buddy ons alvast een voorproefje. "Ik heb wel een tijdje moeten oefenen voordat ik Boef onder controle had", aldus de acteur. "Het eerste wat ik zie is dat-ie eigenlijk nooit iemand aankijkt, zijn mond staat altijd aan één kant en hij heeft een beetje die accentje, toch?" Check het interview op de website van RTL Boulevard.

Boef man

Zaterdag 20 januari om 20:00 uur keren Irene Moors en Carlo Boszhardt terug met hun succesvolle persiflageprogramma de TV Kantine. In plaats van een vaste set bezoeken ze dit keer de studio's van praatprogramma's als Jinek en Voetbal Inside. In de eerste aflevering ontvangt Irene als Jinek een stel gasten, waaronder Carlo Boszhard als Erik Dijkstra, Buddy Vedder als Boef en Jelka van Houten als Roxeanne Hazes.  

Iedereen doet mee

Dat is nog lang niet alles trouwens! Monic Hendrickx, Ruben van der Meer, Kasper van Kooten, Yolanthe Sneijder-Cabau, Ruben Nicolai, Anna Nooshin, Rick Brandsteder, Wibi Soerjabi, Maan, Elise Schaap en de dames van O'G3NE hebben allemaal een gastrolletje in het negende seizoen.