Sony heeft een gloednieuwe trailer voor de film Peter Rabbit vrijgegeven en het is niét wat we verwachtten! Sterker nog: deze beelden zien er vrij wild, bizar en hilarisch uit! We moeten eerlijk zeggen: een animatiefilm over de beroemde Peter Rabbit sprak ons niet direct aan, maar door deze trailer draaien wij wel warm voor deze furry friend!

Article continues after the ad

Duracel konijntjes

In de nieuwe Peter Rabbit-film is het konijn niet meer zo schattig als je ‘m herinnert uit je jeugd. Sterker nog: Peter is omgetoverd tot een luidruchtig party-konijn! Het rustige knaagdier-leven van Peter wordt bruut verstoord door de komst van een nieuwe buurman, die konijnen liever in een stoofpot ziet dan in zijn tuin. Hij doet er dan ook alles aan om de langoren een kopje kleiner te maken. Er breekt dan ook een ware oorloog uit tussen de konijnen en de buurman. Wanneer de konijnenhater verliefd wordt op zijn dierenliefhebbende buurvrouw, probeert hij te doen alsof hij gék is op konijnen om bij haar te kunnen scoren. 

Stemmen van de sterren

De stem van het hyperactieve konijn Peter wordt door James Corden ingesproken. Ook de stemmen van Sam Neill, Margot Robbie en Daisy Ridley zijn in de film te horen. Buurman en buurvrouw worden gespeeld door Domhnall Gleeson en Rose Byrne. De film is vanaf 28 maart in de bioscoop te bewonderen.