Mocht je binnenkort willen trouwen, let dan goed op of er geen bekende acteur langsloopt. Keanu Reeves heeft er een handje van om weddings te crashen!

Article continues after the ad

Recent liepen deze twee tortelduifjes Reeves tegen het lijf toen ze bruidsfoto’s wilden maken in New York. De actieheld uit The Matrix en John Wick kwam ze gezellig even photobomben.

Een paar dagen later was het wéér raak, maar nu in Californië (ruim 4.000 kilometer verderop). De broer van de bruidegom vertelde aan The Huffington Post dat de feestvierders de acteur zagen zitten in de hotelbar. Ze vroegen hem of ze even een fotootje mochten maken, en Reeves gaf alle familieleden vriendelijk een hand. Aardig!

Destination Wedding

De bruiloftsfoto’s zijn des te grappiger als je bekijkt welke film met Keanu Reeves binnenkort in première gaat!

Binnenkort is Keanu Reeves met Winona Ryder (waarmee hij mogelijk getrouwd is) te zien in de comedy Destination Wedding. In deze film gaan de twee samen naar een bruiloft van mensen die ze eigenlijk niet uit kunnen staan. Hoewel ze aanvankelijk ook niets met elkaar lijken te hebben, trotseren ze samen alle bruiloftsellende.

Veel mensen denken dat Reeves een stiekeme guerrilla-campagne voor de nieuwe film houdt, maar dat lijkt ook weer niet heel waarschijnlijk. Er zijn makkelijkere manieren om PR te genereren dan lukraak bruiloften af te lopen!

Destination Wedding wordt in november verwacht in de Nederlandse bioscopen. In de VS gaat de comedy op  31 augustus in première.