Kijk de trailer van Once Upon a Time in Venice

Bruce Willis, Famke Janssen, John Goodman en nog veel meer bekenden zijn vanaf juni te zien in de nieuwe actiekomedie Once Upon a Time in Venice.

More content below the advertising

Once Upon a Time in Venice

De trailer verklapt dat de plot van de nieuwe film weinig diepte heeft, maar dat betekent niet dat het geen succesverhaal wordt. Bruce Willis speelt Steve, wiens hond wordt gestolen door een drugsdealer. Die chanteert Steve en belooft de hond terug te geven als Steve de koffer met cocaïne herovert op de vrouw die op haar beurt de drugsdealer heeft bestolen. Simpel zat, toch?

Bruce Willis in een actiekomedie is altijd leuk, en zoals gezegd zijn er genoeg andere castleden die de moeite van het kijken waard maken: John Goodman (The Big Lebowski), Jason Momoa (Game of Thrones), Kal Penn (Harold & Kumar), Adam Goldberg (Saving Private Ryan) en dus onze eigen Famke Janssen! Once Upon a Time in Venice heeft een Amerikaanse premièredatum van 16 juni; we hebben nog geen Nederlandse kunnen vinden.

Famke Janssen

Mocht je nu zin hebben gekregen in een avondje Famke Janssen (op de buis), dan is er goed nieuws. Onze landgenote schittert momenteel in The Blacklist: Redemption, een spin-off van de geweldig populaire serie met James Spader. Famke Janssen werd in het derde seizoen van The Blacklist geïntroduceerd in de persoon van Susan Hargrave. In The Blacklist: Redemption heeft zij de leiding over een geheime organisatie van huurlingen die problemen oplost waar de overheid haar vingers niet aan brandt.

De spin-off, waarin ook Tom Keen (Ryan Eggold) weer een hoofdrol speelt, wordt sinds 10 april op RTL 5 uitgezonden, op maandagen om 20:30 uur.

More content below the advertising

Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart zijn samen in het Guinness Book of Records opgenomen als de acteurs die het langst Marvel-personages hebben gespeeld. Jackman's Wolverine en Stewart's Professor Xavier doken in zomer 2000 voor het eerst op in de eerste X-Men, en waren in maart 2017 voor het laatst te zien in het juichend ontvangen Logan. Daarmee zit er voor beide X-Men-sterren 16 jaar en 228 dagen tussen hun eerste en laatste optreden, vooralsnog een record.

More content below the advertising

 

Grote droom

De uitreiking vond plaats in de Britse ontbijtshow This Morning, waar presentatrice Alison Hammond een interview deed met Jackman naar aanleiding van zijn aankomende concerttournee, die hem in mei ook naar de Ziggo Dome brengt. De Australische alleskunner vertelde aan Hammond dat het vroeger zijn grote droom was om in het Guinness Book of Records te komen. Hierop verraste de presentatrice hem met de mededeling dat hij in de nieuwste editie van het boek opgenomen is. Een videoboodschap van een trotse Sir Patrick Stewart maakte het feest compleet.

 

Opgezette PR-Stunt

Het lijkt allemaal wel erg op een opgezette PR-stunt voor Hugh's concerttour, zeker aangezien Logan al twee jaar oud is en dit record ook in de vorige editie mee had gekund. En natuurlijk is professor Xavier in die 16 jaar ook drie keer door James McAvoy gespeeld. Maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe deze twee goed bevriende sterren zoveel plezier beleven aan hun record. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat dit goede motivatie is voor Jackman om toch op zijn besluit terug te komen om nooit meer Wolverine te spelen.

De trailers voor Secret Life of Pets 2 blijven maar komen! We zijn al bijna de tel kwijt, maar een kijkje in onze database leert ons dat het hier om alweer om tenminste de vijfde trailer voor deze geheide zomerhit gaat. En in deze trailer maken we kennis met waakhond Rooster, wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan Harrison Ford!

More content below the advertising

 

Animatiedebuut voor Hollywood-zwaargewicht

Ook al is het Hollywood-acteurs al jarenlang gebruikelijk om bij te schnabbelen met het inspreken van personages in animatiefilms, toch is dit voor de 76-jarige superster de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een animatiefilm.

 

Rooster is de waakhond op een boerderij waar Max en Duke (die we nog kennen uit het eerste deel) terecht komen. Hun verhaallijn staat dus waarschijnlijk los van het avontuur van Snowball, het hilarische konijntje dat door Kevin Hart ingesproken wordt. Zijn trailers blijven de leukste tot nu toe.

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.