Kijk de trailer van Once Upon a Time in Venice

Bruce Willis, Famke Janssen, John Goodman en nog veel meer bekenden zijn vanaf juni te zien in de nieuwe actiekomedie Once Upon a Time in Venice.

Once Upon a Time in Venice

De trailer verklapt dat de plot van de nieuwe film weinig diepte heeft, maar dat betekent niet dat het geen succesverhaal wordt. Bruce Willis speelt Steve, wiens hond wordt gestolen door een drugsdealer. Die chanteert Steve en belooft de hond terug te geven als Steve de koffer met cocaïne herovert op de vrouw die op haar beurt de drugsdealer heeft bestolen. Simpel zat, toch?

Bruce Willis in een actiekomedie is altijd leuk, en zoals gezegd zijn er genoeg andere castleden die de moeite van het kijken waard maken: John Goodman (The Big Lebowski), Jason Momoa (Game of Thrones), Kal Penn (Harold & Kumar), Adam Goldberg (Saving Private Ryan) en dus onze eigen Famke Janssen! Once Upon a Time in Venice heeft een Amerikaanse premièredatum van 16 juni; we hebben nog geen Nederlandse kunnen vinden.

Famke Janssen

Mocht je nu zin hebben gekregen in een avondje Famke Janssen (op de buis), dan is er goed nieuws. Onze landgenote schittert momenteel in The Blacklist: Redemption, een spin-off van de geweldig populaire serie met James Spader. Famke Janssen werd in het derde seizoen van The Blacklist geïntroduceerd in de persoon van Susan Hargrave. In The Blacklist: Redemption heeft zij de leiding over een geheime organisatie van huurlingen die problemen oplost waar de overheid haar vingers niet aan brandt.

De spin-off, waarin ook Tom Keen (Ryan Eggold) weer een hoofdrol speelt, wordt sinds 10 april op RTL 5 uitgezonden, op maandagen om 20:30 uur.

Coldplay heeft de trailer vrijgegeven voor de documentaire A Head Full Of Dreams, die op woensdag 14 november eenmalig in de bioscopen te zien is. Op zich is het niet zo boeiend als een band weer eens een docu uitbrengt, maar het bijzondere aan deze film is dat de regisseur de jongens ook echt vanaf het prille begin heeft gevolgd. En dat levert best wel hilarische oude beelden op!
 

 

Bleke slungel

Zo zien we beelden van eind jaren negentig met Chris Martin als een puisterig beugelbekkie dat bij wijze van grap roept dat Coldplay een ongelofelijk grote band gaat worden. Niet alleen zou deze slungelige aspirant-muzikant later ontzettend gelijk krijgen, ook is de Britse band groter geworden dan Chris in zijn wildste dromen gedacht had. En deze bleke grapjas kon toen ook nog niet vermoeden dat hij ooit nog eens een paar jaar getrouwd zou zijn met Gwyneth Paltrow. 

Toevallig begin

A Head Full Of Dreams is geregisseerd door Mat Whitecross, die eerder ook onder de goed ontvangen muziekdocu Oasis: Supersonic maakte, over dat bandje van de immer bekvechtende broertjes Liam en en Noel Gallagher. Toevallig zat Mat met de jongens van Coldplay op school, en begon hij ze toen al te volgen met een camera. Daar is hij de afgelopen twintig jaar steeds mee verder gegaan, zodat de film nu een mooi totaalplaatje geeft van de carrière van de band.

Het Hollywood-debuut van Penoza-regisseur Diederik van Rooijen

Vanuit het niets is hier ineens de trailer voor The Possession of Hannah Grace die je de stuipen op het lijf komt jagen. Vorige week riepen we nog dat horrorfilms echt moeten kappen met jump scares, maar na het zien van deze trailer die er stampvol mee zit moeten we daar misschien toch op terugkomen. Of misschien zeggen we dat wel omdat we gewoon trots zijn dat deze Hollywood-horror geregisseerd is door Penoza-regisseur Diederik van Rooijen.

Wie zegt dan ook ja tegen zo’n eng baantje?

De hoofdrol in The Possession of Hannah Grace is voor Shay Mitchell, die we kennen als Emily uit Pretty Little Liars. Haar personage Megan neemt het ongelukkige besluit om ja te zeggen tegen een baantje als nachtwaker in een mortuarium. Dat is vragen om problemen, zoals we weten uit onder meer de horrorfilm Nattevagten en de remake Nightwatch.

Herkansing na mislukt exorcisme

Als het lijk van ene Hannah Grace in het mortuarium wordt binnengebracht, wordt erbij verteld dat dit meisje overleed toen haar familie probeerde een geest uit te drijven die bezit van haar had genomen. De trailer legt vervolgens uit dat als zo'n ritueel niet wordt afgemaakt, een geest dan gewoon een nieuw lichaam zoekt. En aangezien Megan nou net de enige levende in het depot is, heeft de geest het op haar gemunt.

Benieuwd om te zien of Diederik van Rooijen inderdaad Nederlands Hollywood-hoop in bange dagen wordt? Dan kun je The Possession of Hannah Grace vanaf 29 november in de bioscopen zien. Als je durft.