Bruce Willis, Famke Janssen, John Goodman en nog veel meer bekenden zijn vanaf juni te zien in de nieuwe actiekomedie Once Upon a Time in Venice.

Article continues after the ad

Once Upon a Time in Venice

De trailer verklapt dat de plot van de nieuwe film weinig diepte heeft, maar dat betekent niet dat het geen succesverhaal wordt. Bruce Willis speelt Steve, wiens hond wordt gestolen door een drugsdealer. Die chanteert Steve en belooft de hond terug te geven als Steve de koffer met cocaïne herovert op de vrouw die op haar beurt de drugsdealer heeft bestolen. Simpel zat, toch?

Bruce Willis in een actiekomedie is altijd leuk, en zoals gezegd zijn er genoeg andere castleden die de moeite van het kijken waard maken: John Goodman (The Big Lebowski), Jason Momoa (Game of Thrones), Kal Penn (Harold & Kumar), Adam Goldberg (Saving Private Ryan) en dus onze eigen Famke Janssen! Once Upon a Time in Venice heeft een Amerikaanse premièredatum van 16 juni; we hebben nog geen Nederlandse kunnen vinden.

Famke Janssen

Mocht je nu zin hebben gekregen in een avondje Famke Janssen (op de buis), dan is er goed nieuws. Onze landgenote schittert momenteel in The Blacklist: Redemption, een spin-off van de geweldig populaire serie met James Spader. Famke Janssen werd in het derde seizoen van The Blacklist geïntroduceerd in de persoon van Susan Hargrave. In The Blacklist: Redemption heeft zij de leiding over een geheime organisatie van huurlingen die problemen oplost waar de overheid haar vingers niet aan brandt.

De spin-off, waarin ook Tom Keen (Ryan Eggold) weer een hoofdrol speelt, wordt sinds 10 april op RTL 5 uitgezonden, op maandagen om 20:30 uur.