Ash Williams, ‘s werelds beroemdste éénhandige winkelbediende, is terug! Horror, actie en humor, in het derde seizoen van Ash vs Evil Dead. Slinger de kettingzaag maar weer aan!

Article continues after the ad

In de nieuwe trailer voor het derde seizoen zien we weer walgelijke monsters, over-the-top actie en zouteloze oneliners. Wat blijkt: Ash Williams heeft een dochter, en ook zij weet van aanpakken!

Showrunner Craig Digregorio verliet Ash vs Evil Dead na het tweede seizoen. Hij kon niet overweg met producer Robert Tapert, en de twee hadden voortdurend conflicten over de richting die de serie uit moest. Voor het derde seizoen werd hij vervangen door Mark Verheiden (Battlestar Galactica, Daredevil).

De eerste twee seizoenen van Ash vs Evil Dead richtten zich vooral op ranzige B-horror, maar in de nieuwe serie wordt duidelijker wat Ash’ rol precies is in het Evil Dead-universum (behalve de klungelige killer van monsters).

Ash vs Evil Dead gaat op 25 februari verder op de Amerikaanse zender Starz. Wanneer de avonturen van Ash in Nederland te volgen zijn, is helaas nog niet bekend.