Heel Holland Bakt Kids

Heel Holland Bakt Kids nadert de ontknoping, maar éérst moeten de kinderen de Halloween-aflevering zien te overleven. Spinnen, Robèrt in een duivelkostuum en oogbollen van suikerwerk passeren de revue!

In de vorige uitzendingen namen we afscheid van Marem en Julian, dus blijven Mees, Saar, Sophie en Annika in de race. De Halloween-aflevering is een belangrijke want volgende week is alweer de finale van de bakwedstrijd! De deelnemertjes hebben zich voor de gelegenheid lekker griezelig verkleed!

De spuitzak staat vanavond centraal: de bakkende kids moeten binnen een paar minuten een paar spookjes én pompoenen creëren.Dat klinkt makkelijk, maar is het niet! Zeker niet als André van Duin in de keuken tegen enorme spinnen staat te vechten.

Article continues after the ad

Heel Holland Bakt Kids

Ook het spektakelstuk draait om enge, walgelijke taarten. De kinderen moeten taarten maken die er griezelig uitzien en kiezen voor een bloedtaart én een groene heksensoep.

De halve finale van Heel Holland Bakt Kids zie je vanavond om 19:25 uur op NPO3, vlak voor de grote finale van Wie is de Mol?