Broodjeszaak Big Star Sandwich in Canada dacht gevat te zijn door een bord buiten te zetten met ‘Liam Neeson eet hier gratis’. Wonder boven wonder kwam de acteur ook daadwerkelijk opdagen.

Article continues after the ad

Liam wil brood

De mensen achter Big Star Sandwich in Vancouver hoorden dat Liam in de stad was voor de opnames van zijn nieuwe film. Leuk, dacht het restaurant, die moeten we hebben. Zo gezegd, zo gedaan: ze zetten een bord buiten om de acteur naar hun zaak te lokken. Het bord stond er nog geen dag toen Liam hun zaak binnen wandelde.

The Neeson

De mannen vertelden CTV Vancouver dat ze geshockeerd waren. Niemand had verwacht dat het bord zou werken. Waarschijnlijk had de acteur net gegeten, want Liam bedankte vriendelijk voor het gratis broodje. Hij bleef 10 minuten om wat te kletsen en foto’s te maken. Ter ere van de actieheld heeft de broodjeszaak nu wel een nieuwe sandwich: ‘The Neeson’. Deze unit kan je hieronder aanschouwen.

Hard Powder

Liam Neeson was in Vancouver voor de opnames van Hard Powder. Na Taken is Liam blijkbaar nog niet klaar met wraak nemen. De acteur speelt in Hard Powder namelijk een sneeuwploegbestuurder die de drugsdealende moordenaars van zijn zoon een kopje kleiner wil maken. De film is gebaseerd op de Noorse film Kraftidioten. Ook Shameless-ster Emmy Rossum heeft een rol in de film. 

Check de trailer van Kraftidioten hieronder.