Britt Dekker in Op1

Paul de Leeuw begon gisteren al lachend aan de gasten-introductie van Op1, ook al kwam er ook een schrijnend corona-onderwerp aan bod. Dat was de schuld van Britt Dekker, die ook aan tafel zat. Ze maakte een van de items van de talkshow - net voor de uitzending - volledig belachelijk.

Article continues after the ad

"Ik kan me voorstellen dat mensen denken: jullie zitten enorm te lachen, terwijl het over corona gaat, maar dat komt door Britt", verontschuldigde Paul zich. Britt haalde voor de show een beetje uit naar de redactie van Op1, die volgens haar volledig de mist in ging door het te hebben over... Tupperware-party's. Waarom? Nou, Tupperware stopt in Nederland en... nou ja, dat is het wel.

Er zaten wat dames ('Tupperware-consulentes') aan tafel die zulke bakjesparty's organiseerden.


Britt haalt uit

Wat een onzin, vond de altijd uitgesproken Britt. Totaal niet relevant in coronatijd! "Ik word net voorgesproken en ineens zeggen ze: ‘Jullie gaan het in dit programma hebben over Tupperware-dingen die niet meer verkocht mogen worden.’ Dus ik zeg: ‘Ja, er liggen mensen op hun buik op de ic dood te gaan, mensen hebben geen banen meer en jullie gaan het in Op1 over Tupperware-bakjes hebben?!’ Oef, pijnlijk. Maar eh, waarom zat Britt eigenlijk aan tafel?

 

We Want More

Britts Tupperware-sneer viel een beetje in het water toen we erachter kwamen waarom ze zelf eigenlijk - ondanks avondklok - aanschoof. Ze zat er samen met haar nieuwe presentatie-collega Wendy van Dijk om hun SBS6-show We Want More te promoten. Dat leverde ook weer wat reacties op van kijkers, uiteraard, maar velen vonden Britt ook weer een heerlijke flapuit.