Johnny de Mol, audiotapes

Johnny de Mol verklapte eerder dat SBS6' nieuwe talentenjacht We Want More een tweede seizoen krijgt, maar wat blijkt nu? Hij is er dit keer zelf niet bij. 

Article continues after the ad

De show van paps John de Mol ontpopte zich vorig jaar tot een kleine nieuwe hit met redelijk hoge kijkcijfers. Met Henk Poort, Davina Michelle, Ali B, Trijntje Oosterhuis en André Hazes in de jury én Johnny en Wendy van Dijk als presentatoren zat er ook veel keiharde BN'er-starpower achter. Het nieuwe seizoen gaat volgende maand van start, maar dan zonder Johnny...

De vervanger van Johnny

Wendy blijft (net als de voltallige jury) en ze krijgt dit seizoen hulp van Britt Dekker! Die is helemaal door het dolle heen dat ze zo'n grote studioshow mag hosten. "Vanaf het moment dat ik het hoorde heb ik elke dag gedacht dat het niet door zou gaan omdat ik gewoon niet kan geloven dat ik deel mag uitmaken van zo een mega grote zangwedstrijd", schrijft ze dolblij op Insta. "En helemaal niet nu al op mijn 28e maar morgen beginnen de opnames en ik ben nog steeds niet afgebeld dus het gaat waarschijnlijk gewoon echt echt echt gebeuren 😂"


Waarom is Johnny er niet bij?

Johnny, die de afgelopen tijd vooral in het nieuws kwam met de mishandelingsaangifte die zijn ex Shima tegen hem deed, ontbreekt nu dus, maar waarom? Hij zal zich volgens een woordvoerder van Talpa "nu meer toeleggen op humaninterestprogramma's", zo schrijft NU.nl.

We Want More is vanaf zaterdag 13 maart wekelijks om 20:00 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl.