Britt Dekker bij de premiere van Whitestar

Oe la la, Britt Dekker besloot haar Instagram-volgers gisteren te trakteren op een vakantiekiekje. De blondine bevindt zich in Frankrijk, waar het weer zo te zien een stuk zonniger is!

Britt Dekker deelt sexy bikinifoto

Britt Dekker is lekker op vakantie in Frankrijk. Dat heugelijke feit deelde ze gisteren via een sexy bikinifoto, met als bijschrift: “hello France”. De foto wordt zoals je mag verwachten goed ontvangen met duizenden likes en lovende woorden van volgers. Onder hen bijvoorbeeld Wendy van Dijk (“Knappie knap”) en Jan Versteegh (“Lekker pakje”).

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

➳ ᕼEᒪᒪO ᖴᖇᗩᑎᑕE 🇫🇷

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92) op

Britt Dekker deelt groot beautygeheim

Eerder wist Britt Instagram ook al eens te breken met een bikinifoto. Toen onthulde ze ook meteen het geheim achter haar strakke lichaam: patat en paardrijden. Dat Britt een echt paardenmeisje is, wist de oplettende kijker natuurlijk al lang. Sinds begin mei kun je op Netflix bijvoorbeeld genieten van de familiefilm Whitestar, met een hoofdrol voor Britt en paard George.

Article continues after the ad

Patat, paarden en ouderen

Naast paarden heeft Britt natuurlijk nog een roeping: de ouderenzorg op de kaart zetten. Dat probeerde ze bijvoorbeeld met het tv-programma Britts Gouwe Ouwen. Het programma maakte op de meeste kijkers een diepe indruk. Toch viel het niet bij iedereen (*kuch* Johan Derksen) in de smaak…