Britt Dekker, coronacrisis, #ikdoenietmeermee

Britt Dekker maakt momenteel shows voor AVROTROS én heeft een heel bijzonder 'paardencontract' bij Talpa. In ruil voor het prijswinnende paard George moest ze een stel shows maken voor John de Mol. Mogelijk gaat ze binnenkort wél voor geld naar Talpa, maar Wilfred Genee - die dat verklapte - krijgt nu de wind van voren van Britt.

Article continues after the ad

WIlfred zat laatst samen met Britt in SBS6's flopshow Het Hek van de Dam en dat beviel 'm goed. "Ik moet zeggen: samenwerken met Britt is heel leuk. Het is echt een leuk mens", begon hij eerder deze week in de radio-variant van Veronica Inside. En toen verklapte hij ook dat Britt as we speak gesprekken voert met Talpa. "Met een beetje mazzel komt ze deze kant op deze week en dan gaat het gebeuren, hè? Nee, ik geloof niet meer voor een pony. Het gaat nu wel om harde knaken."

Britt is not amused

De nogal uitgesproken paardengek, die nooit een blad voor de mond neemt, vindt Wilfreds onthulling allesbehalve prettig. Dat blijkt uit navraag van RTL Boulevard, die benieuwd was hoe Britt hier nu eigenlijk zelf over denkt. "Ik heb een aanbieding gehad van Talpa omdat mijn contract bij George (het paard, red.) afloopt, maar er is niks getekend en ik ben zeer blij bij AVROTROS", legt ze uit. 

'Zeer onprettig'

Zo'n publieke onthulling is natuurlijk nooit fijn voor het vervolg van zulke gesprekken en contractbesprekingen die achter de meest gesloten deuren plaatsvinden. Britt vindt het not done dat Wilfred dit "roept" zonder haar eerst even in te lichten. "Dus dit is zeer onplezierig en onprettig dat Wilfred dit soort dingen roept zonder te overleggen."

Wilfred Genee