Martien Meiland en Britt Dekker hebben iedere vrijdagavond de grootste lol in First & Last. Maar of hun vriendschap dit geintje gaat overleven?

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van First & Last. De presentatie van deze spelshow is zoals bekend in handen van het presentatieduo Britt Dekker en Martien Meiland. Er wordt dus nogal wat af gegierd, gegild en gegiecheld. Deze keer trok echter de presentator aan het kortste eind. En dat bleek de voormalig kasteelheer toch een stuk minder grappig te vinden!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)


Duveltje uit een doosje

In een voorproefje van First & Last dat vandaag verscheen is te zien hoe Britt Dekker haar collega de stuipen op het lijf jaagt. Martien Meiland wordt gevraagd om een promo op te nemen bij een van de dozen waar normaal de kandidaten uitspringen. Deze keer springt echter Britt als een duveltje uit een doosje.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

‘Je zoekt het maar uit’

De toch al licht nerveuze Martien Meiland schrikt zich een ongeluk. “Wat zijn jullie gemeen”, bijt de presentator van First & Last haar toe. Britt hoeft dan ook niet op een helpende hand van haar collega te rekenen om haar uit de doos te helpen. “Je zoekt het maar uit!”, roept Martien voordat hij stampvoetend het podium verlaat.

Je ziet First & Last vanavond om 20.30 uur op SBS6.