Britt Dekker bij de premiere van Whitestar

Britt Dekker viert vandaag feest! Het is namelijk twee jaar geleden dat haar paard George haar leven binnen kwam galopperen. Het moment dat John de Mol met het goede nieuws belde, zal ze nooit vergeten. Zeker niet omdat Britt ook weet dat één belletje genoeg is om je wereld compleet te verwoesten.

Britt Dekker was na overlijden vader diep ongelukkig

Britt Dekker omschrijft de komst van haar paard George als “levensveranderend”. Het is alweer twee jaar geleden dat John de Mol het paard (in bruikleen) aan haar schonk. Dat goede nieuws kwam precies op tijd: “Mijn vader was net een jaar eerder overleden en ik voelde me nooit meer gelukkig. Hij stierf zo plotseling. Eén telefoontje en ik verloor een van de belangrijkste mensen in mijn leven. Daarna probeerde ik elke dag mijn ding te doen, door te gaan met het leven - maar dat ene telefoontje bleef me achtervolgen. Meerdere keren per dag raakte ik in paniek omdat ik wist dat je wereld zo op z'n kop gezet kan worden.

'Dit paard heeft me gered'

Poeh, arme Britt… Gelukkig bleek twee jaar geleden dat een telefoontje je wereld ook ten goede kan veranderen: “En toen kreeg ik een telefoontje dat Talpa me mijn droompaard George wilde geven. Dat was het moment dat ik me realiseerde dat een telefoontje ook ontzettend leuk kan zijn. Het veranderde mijn leven opnieuw; ik heb een vriend voor het leven. (…) Dit paard heeft me gered.

Article continues after the ad

Lief! Gelukkig gaat het Britt de laatste tijd sowieso voor de wind. De presentatrice blijft zeker nog drie jaar bij Talpa, waar ze bijvoorbeeld programma’s met Martien Meiland mag maken.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: